donderdag 15 mei 2014

Binaire opties tips van BinaireOptieHandelaar.nl: social media aandelen en AT&T

Social media aandelen hebben het zwaar te verduren. Zo zwaar, dat de binaire opties website BinaireOptieHandelaar.nl tipt om binaire put opties op social media aandelen te kopen. Zo pik je een mooi graantje mee van de daling van social media aandelen.

Binaire opties tip 1: social media aandelen

Met social media aandelen worden aandelen bedoeld in sociale netwerken als Facebook, LinkedIn en Twitter. De koersen vertoonden allemaal forse dalingen. Even leek er herstel, maar het positieve sentiment was van korte duur. Vooral Twitter-aandelen verkeren in slechte tijden, zo stelt de binaire opties website aan de hand van een artikel van ‘Dr. Doom’. Dus wat is dan het slimst? Binaire put opties op social media aandelen afsluiten.

Andere binaire opties tip: AT&T en DirectTV

Social media aandelen waren niet de enige binaire opties tip van BinaireOptieHandelaar.nl. Want zo hard als de social media aandelen dalen, zo snel verwachten analisten dat AT&T en DirectTV de komende tijd zullen stijgen (of in ieder geval zullen de koersen een flink stuk stijgen). AT&T wil voor rond de 50 miljard dollar het bedrijf DirectTV overnemen. Beide bedrijven profiteren hiervan. AT&T krijgt meer voet aan de grond op het gebied van satteliet-tv en DirectTV kan het netwerk van AT&T goed gebruiken. Dus een goede tip als je meer vertrouwd bent met telecom dan met social media aandelen.

Hoe sluit je binaire put opties af op social media aandelen of binaire call opties op telecom aandelen?


Op social media aandelen binaire put opties afsluiten is heel eenvoudig. Eerst kies je een binaire opties broker, bijvoorbeeld ZoomTrader. Om te kijken wat ZoomTrader voor soort broker is, kun je de ZoomTrader ervaringen raadplegen. Vervolgens maak je op de website van ZoomTrader een account aan om binaire opties te kiezen. Kijk altijd voordat je een account aanmaakt of de broker en de assets passen bij het type trade dat je wilt uitvoeren. Vervolgens stort je geld op je account om mee te handelen. Daarna ga je naar het trading platform en zoek je naar binaire put opties voor social media aandelen.

1 opmerking:

  1. This is extremely helpful info!! Very good work. Everything is very interesting to learn and easy to understood. Thank you for giving information. great article, I was very impressed about it, wish you would have stayed next share
    mississippi web design and marketing

    BeantwoordenVerwijderen