zaterdag 23 augustus 2014

abcOptions: op weg naar marktleiderschap

abcOptions is een relatief nieuwe ster aan het firmament der binaire opties, maar al sinds de start een broker om rekening mee te houden. Want abcOptions is snel de markt aan het veroveren en dat doen ze door twee dingen heel goed te doen: ten eerste kijken ze heel goed naar wat de concurrent goed doet (zodat zij het beter kunnen) en fout doet (zodat ze dat vooral niet doen, en ten tweede kiezen ze, ondanks dat ze hun concurrenten in de gaten houden, heel goed hun eigen weg. En dat is de reden achter de populariteit van abcOptions.

Met abcOptions kun je als binaire opties belegger heel veel wat je ook met andere binaire opties brokers kunt, en daar naast nog heel veel meer. Om een heel goed voorbeeld te noemen van een van de belangrijkste voordelen van abcOptions: veel, heel veel onderliggende waarden. Telt u even mee? Waar we in de wereld van de binaire opties vaak brokers zien met 60, als je geluk hebt 80, soms 100 en in een heel enkel geval iets meer dan 100 onderliggende waarden, pakt abcOptions dat net even iets grondiger aan. Want bij abcOptions kun je kiezen uit meer dan 160(!) onderliggende waarden. Daarmee behoort abcOptions tot de top. En dat zijn niet de enige voordelen van handelen met abcOptions.


abcOptions is namelijk speciaal opgezet met de Nederlander in het achterhoofd. De strategie is wel om wereldwijd aandeel te pakken, maar in tegenstelling tot veel andere grote binaire opties brokers, richt abcOptions zich goed op de Nederlandse belegger. Dat vertaalt zich in een zeer fijne, gebruiksvriendelijke en bovenal Nederlandse website die goed leesbaar is en je alle informatie geeft die je als belegger nodig hebt om het beste uit je trades te halen. En om het geld op je account te krijgen om die trades te plaatsen, kun je bij abcOptions gebruik maken van iDEAL. Wel zo handig en veilig. Dus je ziet: voor de Nederlandse binaire opties belegger heb je eigenlijk maar één goede broker, en dat is abcOptions!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten