dinsdag 2 september 2014

Samenwerken met slimme beleggers?

Slimme beleggers zijn heren (of dames) die weten wanneer een investering rendeert en wanneer niet. Grootheden als Warren Buffet, die een neus hebben voor de juiste beleggingen. Die bij wijze van spreken met 1 positief woord over een investering een hele groep beleggers over de streep kunnen trekken. Helaas zijn zulke slimme beleggers meer uitzondering dan regel. Wat heet: slimme beleggers die zoveel rendement halen, zijn een unicum. Toch kan de ‘gewone man’ (of vrouw) nu ook dergelijke rendementen behalen. Hoe? Interactive Option biedt een mogelijkheid, waarmee beginnelingen (en gevorderden) zich kunnen koppelen aan slimme beleggers.
Als je van binaire opties houdt, is Interactive Option zeker een partij om eens te bekijken. Weinig beleggers uit de Lage Landen zullen aankloppen bij deze broker, vanwege het gebrek aan Nederlandstalige informatie en het ontbreken van een mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Jammer, want deze broker heeft heel veel in huis om aantrekkelijk te zijn voor slimme beleggers. Bovendien kunnen, zoals hierboven gesteld, anderen zich aansluiten bij deze slimme beleggers.

Slimme beleggers vinden

De slimme beleggers vind je in de Trading Room van Interactive Option. Onder het tabje ‘Follow Me’ staat een rijtje traders. Deze hebben allemaal aardige winsten geboekt. Deze winsten staan bij de desbetreffende traders, zodat je ook meteen weet hoe slim elke belegger is. Vervolgens kun je je aansluiten bij de belegger of beleggers van je keuze.

Bij slimme beleggers aansluiten

Je kunt per belegger (alleen degenen waar je ook daadwerkelijk op wilt ‘meeliften’) een bedrag en een tijds- of investeringslimiet aangeven. Dat bedrag is het bedrag waarvoor jij meegaat in elke trade. Dus stel, de slimme belegger zet in op callopties goud met expiratiemoment morgenmiddag, dan ga jij mee voor het door jou ingegeven vaste bedrag in die callopties goud met expiratiemoment morgenmiddag. Datzelfde gebeurt bij de volgende trade en de trade daarop, totdat de tijds- en/of investeringslimiet gehaald is. En op die manier wordt het dus mogelijk voor de minder succesvolle belegger om zich aan te sluiten bij slimme beleggers.

Meer over Interactive Option


De samenwerking met slimme beleggers gaat alleen via de binaire opties broker Interactive Option. BinaireOptieHandelaar.nl heeft deze broker laatst onder de loep genomen. Hier lees je hun bevindingen over Interactive Option. Het is de moeite waard om er eens naar te kijken. Wie weet kun je zelf nog je rendement opkrikken door samen te werken met deze slimme beleggers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten