donderdag 13 maart 2014

Slim beleggen? Kijk eens naar Iran

De termen ‘Slim beleggen’ en ‘Iran’ zullen vast niet in heel veel beleggersboekjes dicht bij elkaar staan, maar een kijkje nemen in dit land kan zeker geen kwaad als je een interessante nieuwe investering zoekt om slim te beleggen.

Groeiland

We zien in Iran een enorme groei de laatste tijd, en de slimme belegger weet: vroeg instappen in het devies! Sinds bij de laatste verkiezingen de starre en veel bekritiseerde Mahmoud Ahmadinejad werd weggestemd en in Hassan Rouhani zijn veel gematigdere opvolger moest erkennen, staat het land veel meer open voor buitenlandse betrekkingen. En dat komt ons beleggers ten goede.

Rouhani probeert de banden met het buitenland steeds meer aan te halen en staat open voor Het Westen. Doordat de betrekkingen met de Westerse wereld steeds meer verbeterd, zien we meer mogelijkheden voor geïnteresseerde investeerders om slim te beleggen in Iran.

Hoe kun je slim beleggen in Iran?


Slim beleggen in Iran kan op veel verschillende manieren. Iran heeft uiteraard veel olie maar dat is niet de enige manier om interessant te investeren in deze opkomende markt. Zeker voor bedrijven in de consumentengoederen en farmaceutische industrie liggen er mogelijkheden, maar er is nog veel meer te vinden dit nog vrijwel onontdekte land. Maak nu je plan zodat jij straks als eerste slim kunt beleggen in Iran!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten