zondag 9 maart 2014

Slim beleggen met binaire opties? Kies voor real time beleggen

Slim beleggen met binaire opties, is het mogelijk? Die discussie gaan we hier niet voeren. Zoals we inmiddels weten, zijn er voor- en tegenstanders, en waarschijnlijk evenveel winnaars en verliezers. Maar als je slim wilt beleggen en binaire opties je ‘weapon of choice’ zijn, kies dan in ieder geval voor real time beleggen.

Wat is real time beleggen?

Slim beleggen, real time beleggen, binaire opties… Wellicht dat we even stapje voor stapje de zaken moeten uitleggen. Over binaire opties zijn inmiddels kilometers aan webpagina’s geschreven, dus dat mag duidelijk zijn. In de binaire opties zijn verschillende brokers actief, zoals we bijvoorbeeld op een willekeurige website over binaire opties zien. De lijst met binaire optie brokers is behoorlijk lang. Maar met welke broker kun je slim beleggen? De broker die het eerlijkste aanbod heeft. En dat is een broker waarbij je real time kunt beleggen. Alleen met deze brokers kun je de eerste stap zetten richting slim beleggen in binaire opties.

Slim beleggen en real time beleggen zijn dus niet hetzelfde. Real time beleggen is slechts een onderdeel van slim beleggen. Real time beleggen wil zeggen dat je direct op de beurskoers belegt. What you see is what you get. Dat betekent: geen koersmanipulatie en dus betekent stijgen echt stijgen, en dalen echt dalen. En alleen met deze brokers kun je op den duur in de binaire opties slim beleggen.

Welke binaire optie brokers doen aan real time beleggen?

Nu je weet wat real time beleggen is en dat je dat nodig hebt om slim te beleggen, is het belangrijk om te weten welke brokers real time beleggen hanteren. De grootste speler op de markt van de binaire opties die real time beleggen aanbiedt, is Banc de Binary. Vaak zijn de verhalen over Banc de Binary ervaringen dan ook zeer positief. Zoek je het echter liever dichter bij huis en wil je een Nederlandse broker om binaire opties te beleggen? Dan kun je kiezen voor Optieclub. Deze club is zeer laagdrempelig. Nieuwkomers kunnen dan ook makkelijk bij Optieclub ervaringen opdoen. Met deze twee binaire optie brokers kun je dus real time beleggen en als je het goed doet, zelfs slim beleggen.

Kan ik nu beginnen met slim beleggen?

Slim beleggen is niet zomaar een kwestie van real time beleggen in binaire opties. Als je echt slim wilt beleggen, dan kun je het beste eens goed kijken naar alle tips op het internet over beleggen. Vaak kan een bepaalde strategie ook houvast bieden. Uiteindelijk is beleggen ook maar een kwestie van geluk of pech hebben. Maar slim beleggen is weten wanneer je ophoudt en je verlies neemt, of weten wanneer je winst maximaal is. Succes en hopelijk leer je snel slim beleggen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten