woensdag 11 juni 2014

Airbus keldert hard, Boeing vaart wel: tijd voor binaire opties op Boeing?

Binaire opties op Boeing afsluiten? Nu lijkt wel het moment. Airbus heeft namelijk een flinke klap te verwerken gekregen. Emirates Airlines zag de noodzaak om een bestelling van 70 vliegtuigen te cancelen. In totaal 16 miljard dollar was gemoeid met deze order van 50 stuks A350-900 en 20 stuks A350-1000 op het moment van plaatsing (naar huidig prijspeil vertaald gaat het om zo’n 21,6 miljard). Nu wijkt de airliner uit naar Boeing voor de nieuwe 777X. Laatstgenoemde vaart er – hoe kan het ook anders – wel bij. Houd ze dus in de gaten, die binaire opties op Boeing.

Waarom?

Voordat we de binaire opties op Boeing nader gaan bespreken, eerst de vraag die waarschijnlijk op ieders lippen brandt: waarom gaat de order niet door? Het leveringsschema past niet bij de behoefte van Emirates Airlines, zo luidt het antwoord. En dat is geen goeie zaak als het contract voor de orders inmiddels is vervallen. Bovendien had Emirates vorig jaar op de Dubai Air Show al aangegeven dat het 150 van die nieuwe Boeings van het type 777X gaat afnemen. Met opties erop en eraan gaat het om zo’n 76 miljard. Dan komen we meteen bij het waarom van de Boeing binaire opties. Voor Airbus leek deze order een mogelijkheid te worden om grip te krijgen op een markt die tot nu toe nog altijd gedomineerd wordt door Boeing. De liefde tussen Emirates en Airbus leek ook bezegeld toen Emirates zich ontpopte als grootste afnemer van Airbus A380’s (dat enorme apparaat, grootste passagiersvliegtuig in het luchtruim). Nu lijkt Emirates toch weer meer te neigen naar Boeing. En dat doet de koers van Boeing goed. Binaire opties afsluiten kan dus zeer lucratief blijken.

Binaire call opties op Boeing lijken verstandig

De val van Airbus en de stijging van Boeing doen ons kijken naar de binaire call opties op laatstgenoemde. Alles wijst erop dat Boeing de komende tijd flink goede zaken gaat doen en dus zijn binaire opties op Boeing geen gek idee. Mocht je een broker vinden die binaire opties in Airbus doet, blijf dan even bij de call vandaan. Na het slechte nieuws woensdag leverde de gedupeerde bouwer direct 4,3 procent aandeel in, wat de totale schade voor dit jaar op 7 procent bracht na bijna een verdubbeling te hebben doorgemaakt in 2013. Motorenbouwer voor Airbus Rolls Royce Holdings moest ook lijdzaam toekijken hoe het aandeel in waarde afnam, zij het met 3 procent.

Binaire opties op Boeing: waar afsluiten?

Voor wie binaire opties op Boeing een goed idee lijkt, is er een zeer fijne nieuwe broker op de markt. Die heeft de vliegtuigbouwer in de lijst met assets staan. De binaire opties broker heet abcOptions en je kunt er meer over lezen als je de link volgt. Fijne broker: goede lijst met onderliggende waarden, iDEAL, Nederlandse site, gewoon alles netjes voor elkaar om de Nederlandse belegger in de watten te leggen. Dé plek om te beleggen in binaire opties Boeing.

Let op: binaire opties op Boeing afsluiten is slechts een vrijblijvend advies en de mening van de auteur. Dit advies is niet bindend, noch kunnen er rechten aan worden ontleend. Wel of niet binaire opties op Boeing afsluiten is en blijft altijd de beslissing van de belegger zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten