dinsdag 24 juni 2014

Slim beleggen? Let de komende tijd op uitzendbureaus!

Wie slim wil beleggen, moet goed op uitzendbureaus letten de komende tijd. Dat blijkt uit een vandaag uitgebracht analistenrapport van ING. Terwijl de beurzen de laatste tijd aardig stegen, bleven aandelen uitzendbureaus achter. Door de lage waardering die er nu aan hangt, zijn deze aandelen de perfecte investering voor wie slim wil beleggen.
Volgens de ING is het vooral slim om te beleggen in USG People, dat maandag als slotkoers €11,90 noteerde. Ook Randstad, dat maandag sloot op €40,61, heeft zich bij de financiële instelling in de kijker gespeeld. Daarvoor verwacht ING de komende periode een comeback die het vertrouwen in het bedrijf moet herstellen. Het laatste kwartaal van vorig jaar stelde Randstad nog teleur. De komende tijd is het volgens ING echter slim beleggen in Randstad.
Het lijkt erop dat de uitzendbureaus in de Benelux met enige vertraging de aantrekkende beurzen volgen en zodoende flink in de lift zitten. Vooral in onze regio zal de stijgende lijn volgens ING goed zichtbaar zijn.

Slim beleggen voor de lange termijn: Brunel


Wie slim wil beleggen op de lange termijn, zou volgens ING zich moeten focussen op Brunel. Op de korte en middellange termijn voorspelt de financiële instelling nog geen noemenswaardige vooruitgang voor dit uitzendbureau, maar op de langere termijn zou de belegger zijn voordeel kunnen pakken met een investering in Brunel, dat maandag sloot op €22,60 per aandeel. Voor nu is het advies van ING ‘houden’ in het geval van Brunel, terwijl dat momenteel ‘kopen’ is USG People en Randstad. Echter is ING van mening dat deze 3 bedrijven goed in de gaten gehouden dienen te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in slim beleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten