vrijdag 27 juni 2014

Binaire opties advies: volgen of niet?

Binaire opties advies: volgen of niet?

Binaire opties advies vind je sinds kort op BinaireOptieHandelaar.nl. Slaat de portal en vergelijkingssite voor binaire opties beleggers hiermee een nieuwe weg in die riekt naar vooroordelen, of moeten we het binaire opties advies anders zien? Laten we eens duiken in het binaire opties advies.

Binaire opties advies, zo zegt de website zelf, moeten we nimmer als bindend advies zien. De site geeft met dit binaire opties advies slechts ‘handvatten’ voor binaire opties beleggers die nog geen richting hebben gegeven of geen richting meer kunnen geven aan hun portefeuille. Voor deze mensen verstrekt de website, die zich in korte tijd heeft gemanifesteerd als een van de meest vooraanstaande bronnen over binaire opties, advies over te volgen koersen en partijen die in deze binaire opties voorzien. Want, zo blijkt uit een kleine blik op de verschillende berichten, lang niet elke binaire optie kan bij elke broker worden afgesloten.

abcOptions populair in binaire opties advies

In het binaire opties advies zien we daarom bijzonder vaak de naam van abcOptions terugkomen. Is dat toeval? Kunnen we stellen dat BinaireOptieHandelaar.nl hier wellicht een ander motief mee heeft? Een klein onderzoek leert ons dat er een andere reden is voor de ‘oververtegenwoordiging’ van abcOptions in het binaire opties advies: door de grote hoeveelheid onderliggende waarden die deze broker biedt, kun je ongeveer elke bestaande binaire optie afsluiten via deze broker. En als er dan advies is over bepaalde binaire opties, is het dus niet gek dat je richting abcOptions gewezen wordt.

Binaire opties advies opvolgen of niet?



Nu komt de hamvraag: binaire opties advies van BinaireOptieHandelaar.nl, moet je dat wel of niet opvolgen? Het antwoord is: nee, maar... Op de beurs, zo weet iedere belegger, kun je nooit 100 procent voorspellen wat er gaat gebeuren met een koers. Dat wordt overigens in het binaire opties advies ook nergens gepretendeerd. Wat moet je dan wel doen met dit binaire opties advies? Precies wat BinaireOptieHandelaar.nl er zelf over zegt. Je moet het lezen, erover nadenken en dan zelf beslissen wat je met de informatie doet. Want er staan best leuke ideeën tussen. Wie had zonder het binaire opties advies ooit gedacht om eens te kijken naar aandelen Boeing, Rolls Royce of (recentelijker) Rosneft? En dat doet BinaireOptieHandelaar.nl goed: je aandacht ergens op vestigen als je even door de bomen het bos niet meer ziet. En daarom alleen al is het best leuk om eens een kijkje te nemen bij hun binaire opties advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten