donderdag 15 juni 2017

Top 10 beste beleggingsfondsen voor de beginnende belegger

De meeste beginnende beleggers kiezen ervoor om een deel van hun vermogen in beleggingsfondsen te steken, zodat ze zelf niet actief aan de slag hoeven met beleggen. Heb jij ook besloten dat je een deel van jouw vermogen in een beleggingsfonds wil steken, maar wil je dit wel doen bij een van de beste fondsen voor beginnende beleggers? Lees dan in dit artikel wat de tien beste beleggingsfondsen voor de beginnende belegger zijn.

1: Robeco. 

Robeco biedt verschillende soorten beleggingsfondsen aan, die stuk voor stuk weer andere risico’s met zich meebrengen. Door zelf een beleggingsfonds van Robeco te kiezen om in te beleggen, kies je zelf hoeveel risico je wil lopen met beleggen.


2: Rabobank. 

Ook Rabobank heeft verschillende soorten beleggingsfondsen. De Fondsselector van Rabobank is een handige online tool die je kunt gebruiken om te achterhalen welk fonds of welke fondsen van Rabobank het beste bij jou passen.

 
3: ING. 

Net zoals Rabobank, heeft ook ING meerdere beleggingsfondsen. Deze fondsen worden bijgehouden door fondsbeheerders, die ervoor zorgen dat jij niets hoeft te doen om geld te verdienen met jouw beleggingen en je vermogen op deze manier te laten stijgen.

4: Nationale Nederlanden. 

Nationale Nederlanden heeft onder andere het beleggingsproduct Nationale Nederlanden Beheerd Beleggen, waarmee jij zonder enige moeite in diverse beleggingsproducten kunt beleggen. Het fonds wordt beheerd door een actieve fondsbeheerder.

5: Binck. 

Binck of BinckBank is een van de meest populaire aandelenbrokers van Nederland. Niet alleen beginnende beleggers maken gebruik van het platform van BinckBank om te beleggen: ook ervaren beleggers doen dit dagelijks.

6: FitVermogen.nl. 

Het beleggingsfonds FitVermogen.nl is volgens de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) een van de goedkoopste beleggingsfondsen van het land. Omdat veel beginnende beleggers zo goedkoop mogelijk willen beleggen, is de broker erg populair onder deze doelgroep.  

7: Binck Fundcoach. 

Met Binck Fundcoach van BinckBank bouw je zelf aan je vermogen voor later. Dit doe je door middel van diverse beleggingsproducten, waaronder fondsen en ETF’s.

8: ASN. 

ASN richt zich vooral op duurzaam beleggen en biedt verschillende soorten duurzame beleggingsfondsen aan, ook voor de beginnende belegger.

9: SystemShop. 

SystemShop is het ideale beleggingsplatform voor mensen die graag willen beleggen, maar hier niet te veel tijd in willen steken. Het platform belegt automatisch in verschillende soorten beleggingsproducten, zodat je jouw vermogen zonder enige moeite kunt laten groeien.


10: Brand New Day. 

Brand New Day maakt het mogelijk om in verschillende soorten beleggingsfondsen te beleggen. Dit doe je bij deze aanbieder van fondsen niet voor hoge tarieven, maar altijd voor lage prijzen om zo veel mogelijk winst van jouw rendementen over te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten